Performance-kunstner Nanna Rosenfeldt-Olsen inviterede til ‘3 Performance Dage Ved Vesterhavet’ d. 26., 27. og 28. juli 2017.

I sit arbejde som performance kunstner er hun optaget af bevægelser i mennesker og i naturen samt den måde, elementerne kan forbinde disse. Med inspiration i bevægelser skabte hun en tre dages deltagerorienteret performance ved Vesterhavet.
 – Jeg er ikke religiøs, men når jeg står foran Vesterhavet, føler jeg mig forbundet til naturen på en helt særlig måde, erklærer performancekunstner Nanna Rosenfeldt-Olsen.

Første dag ‘Sky-spejling’: Onsdag d. 26. juli kl. 11 ved Løkken strand syd for Molen. Her undersøgte kunstneren, sammen med de publikummer der ønskede at deltage, mødet med det ukendte. Med udgangspunkt i denne tanke gik  den første dag ud på at udforske himmelen over havet og stranden.

Anden dag ‘Undergravet’: d. 27. juli kl. 11 ved ved Løkken strand nord for Molen. Her satte Nanna, sammen med de publikummer der ønskede at deltage,  fokus på standen og sandet. Kunstneren udnyttede de mange legende elementer, som stranden har.

Tredje Dag ‘Havets Byrde’ d. 28. juli. kl. 11 på stranden ved nedkørslen til Nr. Lyngby strand. Slut kl. 15 på Løkken strand ved Molen.

– Den sidste dag var en vandre-performance, som handlede om alt det menneskeskabte skrald, som driver op på stranden, fortæller Nanna Rosenfeldt-Olsen.

Nanna Rosenfeldt-Olsen studerer på School of the Art Institute of Chicago og skal efter sommerferien tilbage til USA og færdiggøre sin Master I kunst. 3 dages performance ved Vesterhavet er støttet af KulturKANten.

3 dages performance ved Vesterhavet
Se fotos fra de tre performances


Se indslag fra TV2 Saltp om Nanna Rosenfeldt-Olsen første performance