Årets kulturmøde er både på Mors og online

Kulturmødet samler hvert år kulturbranchen, politikere, meningsdannere og helt almindelige danskere til samtalen om kunst og kultur. Årets program bliver en hybrid mellem et digitalt samtaleprogram og en perlerække af kunstoplevelser på Mors i dagene den 19. august til den 22. august. Med det digitale program inviteres hele Danmark med i samtalen om kunst og kultur, og med arrangementerne på Mors bringer Kulturmødet igen kunsten helt tæt på.

Digitalt samtaleprogram med 25 stærke debatter 

Kunsten og kulturen er det fundament vi står på, de fællesskaber, vi indgår i og den kraft, der kan sparke os i nye retninger. Alle er helt afgørende for vores samfund og for udviklingen af den fremtid, vi ønsker at skabe. Kulturmødets stærke DNA er netop samtalerne, hvor aktuelle temaer, udfordringer og tendenser i det danske kunst- og kulturliv diskuteres på tværs af brancher og politiske områder. Blandt årets temaer er genstart af kunst- og kulturlivet, kommuners rolle i kulturpolitikken, fremtidens medielandskab og kunstens potentiale i en bæredygtig fremtid.

Programmet bliver streamet live på kulturmødets hjemmeside fra Folkescenen på Mors og fra to studier i København. Værterne for årets debatter er stærke moderatorer som Clement Kjærsgaard, Ane Cortzen, Anja Bro, Adam Holm, Christiane Vejlø, Ronnie Hansen og Christian Have. Kulturminister Joy Mogensen åbner programmet torsdag d. 19. august kl. 09.00

Se hele det digitale program her.

Genstart af kulturlivet

Vi står i en genåbning af Danmark. Men hvordan går det med det danske kulturliv, som var blandt det første, der blev ramt af COVID-restriktionerne i foråret 2020? Hvad er betingelserne for kulturens genopretning efter krisen? Hvilken rolle skal kulturen spille i fremtidens velfærdssamfund? Det er nogle af de store spørgsmål, som naturligt fylder meget i årets program. 

Techgiganterne og fremtidens medielandskab

Medierne og techgiganternes magt fylder mere og mere, og det er derfor også et område, som har stor betydning for kulturlivet. Men hvordan kommer det til at påvirke kulturen? Vær med, når en lang række danske kultur- og mediepersonligheder debatterer, hvordan fremtidens medielandskab vil se ud i 2030. 

En bæredygtig fremtid Hvordan kan kunsten spille ind i den grønne omstilling? Kan man samtænke kultur-, erhvervs- og klimapolitik? Og hvordan skaber vi større samspil på tværs af fagligheder og politiske ressortområder, så vi får gødet jorden for nye, kreative klimaløsninger? Vær med i debatten, hvor vi har sat kunstnere, videnskabsfolk, kulturaktører og politikere i stævne.

Få billetter tilbage til kulturmødet 2021

Glæd dig til fire uforglemmelige dage på Mors fra den 19. – 22. august. Gå ikke glip af fine forfattersamtaler, koncerter, madoplevelser, og meget mere. Vi byder naturligvis også på ægte kulturmøder, når spanske dansere, sangere og musikere i verdensklasse bringer flamencoen op til det kolde nord. Der er få billetter tilbage, så det er bare med at få fart på.  

Book din billet i dag

Som noget nyt i år, skal du booke billet til de arrangementer, du gerne vil opleve. Der er et begrænset antal pladser, så du skal være hurtig ved tasterne. Hver billet koster 30 kr. i administrationsgebyr. 

Se hele programmet her

Overnatning

Ønsker du overnatning på Mors i forbindelse med Kulturmødet, så kontakt VisitMors på 97 72 04 88