Guide til ansøgning

Kunstner i både BMMK og UMMK? Du kan sagtens vælge flere kategorier. Det gør du ved først at klikke på den ene kategori og udfylde tekstfeltet, derefter den anden kategori og udfylde tekstfeltet. Siden husker, hvad du har skrevet, så du kan klikke mellem BMMK, UMMK og ung aktør. Du kan bare ikke vælge flere på én gang. 

 

"Introtekst" er den tekst, der vil stå under dit navn og optræde i oversigter. Det er blikfang eller et lille resumé, der skal gøre det nemt for skoler og andre at få en fornemmelse af, hvad du er for én.

 

Nedenunder kan skrive en uddybende tekst til, når man klikker ind på din profil. Her kan du beskrive din faglighed, arbejdserfaring, interesser, dig som samarbejdspartner og hvorfor det ville være spændende at lave et projekt sammen med dig. 

 

"Hvad kan jeg tilbyde børn / unge": Her kan du konkretisere, hvad du har af erfaring og interesse for målgruppen. Fortæl, hvad du kan tilbyde dagsinstitutioner, skoler, ungdomsuddannelser, museer, kulturinstitutioner osv., som arbejder med børn eller unge. Du kan også fremhæve målgrupper eller projekttyper, du særligt har viden om eller interesse i.

"Hvilken type kunstner er du?": Sæt fluebuen ved så mange kategorier, som du synes er relevante. 

 

"Tags" skal du IKKE udfylde. Vi arbejder stadig på dem. 

 

 

For unge kulturaktører 


Hvis du er ung kulturaktør, er du også havnet på den rette side. Det er nemlig i formularen nedenfor, at du opretter dig i ungenetværket.

 

"UMMK - Kulturaktør" er den kategori, du skal vælge for at oprette dig i ungenetværket.

 

"Hvad kan jeg tilbyde unge?": Her kan du beskrive dine interesser og hvad du kommer med til et projekt. Det kan være personlige eller kreative kompetencer, uddannelse, erfaring med projekttyper eller emner, du brænder for.

 

"Hvad vil jeg?": Dette felt kan både handle om, hvad du vil i ungenetværket og i dit eget liv. Vil du gerne arbejde med film, ønsker du måske få en masse praktisk erfaring med produktion. Måske ønsker du at skabe ungt fællesskab i dit område, dygtiggøre dig inden for en kunstart eller prøve nye drømme af. 

 

 

Har du spørgsmål, kan du skrive til Emilie Giese på egie@vesthimmerland.dk eller ringe på tlf. 40878485.

Kort om BMMK og UMMK

 

BMMK og UMMK er ordninger, hvor du med din kunstneriske faglighed har mulighed for at møde børn og unge i en samskabende proces. Bliver du optaget hos os, kan institutioner, skoler, biblioteker, foreninger etc. hyre dig til et projekt.


Her er ikke tale om en hyldevare i form af færdigsyede kurser, men om en mulighed for, at din kunstfaglighed spiller sammen med børnene, de unge, lærerne, pædagogerne i en samskabende proces. Derfor prioriterer vi, at der indgår 2.500,- i honoraret til forventningsafstemning og "for-møde".

 

Læs mere her

Spørgsmål?