Du skal være professionel kunstner

 

For at blive optaget kræver det, at du har en kunstfaglig uddannelse, eller at du har et kunstnerisk virke på professionelt plan.

 

Vi søger mange slags kunstnere


Vi ser det som en stor styrke, at vores kunstnerkatalog er fyldt med forskellige fagligheder, da det sikrer, at nordjyske børn kan møde det bredest mulige udsnit af kunst og kultur.

 

Vi søger altså kunstnere inden for alle kunstformer: foto, film, litteratur, gøgl, performance art, teater, graffiti, billedkunst, sang, rap, musik og mere.

Der er altid åbent for ansøgninger til kunstnerkataloget. 

Dialog og professionalisme


Det vigtigste for os er, at vores kunstnere har lyst til at byde ind med en kunstnerisk tilgang til projekterne samt en faglig viden og erfaring, som kan inspirere, betage og forundre. 

 

Du skal selvfølgelig have lyst til at arbejde med børn og til at møde dem i skabende processer, hvor de får en fed oplevelse af at være aktive medskabere. 

 

Og så er der samarbejdet med skolerne. Dialog mellem kunstner og institution samt dialog med BMMK er centralt. I kan altid række ud til os, hvis I har brug for råd eller støtte i løbet af ansøgning og afvikling.

 

En kunstner fortæller

Helle Maj Clement Lund

 

"BMMK giver mig og skolerne mulighed for at arbejde med kunsten som pædagogisk redskab og give børn erfaring med historiefortælling, kreativitet og fantasi.

 

Når børn møder kunsten, møder de et sprog, som de på mange måder allerede er eksperter i. Som kunstnere er det vores opgave at levere redskaber, der udvider ordforrådet i børnenes kreative sprog.

 

Som kunstner i BMMK bliver man også inviteret til kunstnermøder, hvor vi mødes og erfaringsudveksler. Det giver mod og vilje til at arbejde endnu hårdere for at bringe vores passion og faglighed ud i verden, hvor mødet med børnene er den egentlig drivkraft."

Kom til kunstnermøde

Som kunstner i Børns Møde Med Kunsten og/eller Unges Møde Med Kunsten er du en del af et unikt netværk af nordjyske kunstnere. For at give netværket liv inviterer vi et par gange om året til kunstnermøde.

 

Kunstnermødet er typisk et eftermiddags- eller fyraftensarrangement med faglige indslag, workshops, mad, god stemning og masser af tid til at erfaringsudveksle og tale med hinanden.

 

Vores kunstnermøder er gratis og frivillige at deltage i, og du bliver automatisk inviteret, hvis du er med i vores kunstnerkatalog.