Sara Sandahl

  • Tag 3

Jeg elsker når sanserne vækker kreativitet til live, for så oplever jeg nemlig verden på en helt ny måde! Det er det bedste! Kender du det?

Læs mere

Hvem er jeg?

I mine kunstprojekter med børn bruger jeg ofte fortælling til at skabe et fælles univers, hvor både børn og voksne kan lade sig rive med i en process så vi kan opleve at skabe nye ting sammen. Vi skal lege, vi skal lytte, vi skal mærke og vi skal skabe! Det bliver et rum hvor vi kan opleve, hvad der bringer kreativitet og nysgerrighed frem i os alle. Jeg bor i Thy - Klitmøller, hvor jeg som kunstner især elsker at fordybe mig i processer, der vækker min opmærksomhed, skærper mine sanser og mit syn på verden omkring mig! Jeg er især optaget af det, der kan fange min opmærksomhed på en naturlig måde. Det bliver ofte et skaberrum, hvor jeg glemmer alt andet og kun er til stede i processen af det jeg er optaget af og hvor hele døgnet pludselig er gået i ren begejstring over... En flot farve? En overraskende lyd på et nyt instrument? Fotografere en blinkende stjernehimmel? Redigere en film? Eller bare male rigtig mange malerier. Jeg elsker når processen er stærk. En magnet, der tænder alles nysgerrighed for det vi nu skal til at skabe sammen.- Og intet er bedre end når et pædagogisk kunstprojekt emmer af denne skaberkraft fra børn og voksne! Jeg brænder for at arbejde med børn og jeg tror på, at vi med skabende kreativitet kan opnå et fælles oplevelsesrum, hvor alle er velkomne og hvor vi kan mødes lige i midten af alle vores små forskelle. Jeg vil bringe indtryk til udtryk og jeg vil se det kunstneriske sprog udvikle sig og vokse så vi alle kan styrke os på at kende verden og os selv i verden. En ting ved jeg med sikkerhed; der hvor jeg virkelig brænder igennem, er i kunsten! Når min passion får fuld fart og når inspirationen flyder! Og jeg elsker når dette og undervisning spiller sammen. Derfor er kunstpædagogikken så vigtig for mig og mit virke som kunstformidler.

Ørhagevej 38, Klitmøller
7700 Thisted

Hvad kan jeg tilbyde

Jeg er især optaget af det, der kan aktivere vores sanser og som kan fange vores opmærksomhed på så naturlig en måde. Jeg elsker når processen er stærk, som en magnet, der tænder alles nysgerrighed for det vi nu skal til at skabe sammen. For mig er fortælling her et vigtigt element for at skabe et fælles udgangspunkt for et forløb. Jeg brænder for at arbejde med børn og jeg tror på at vi med skabende kreativitet kan opnå et fælles oplevelsesrum, hvor alle er velkomne og hvor vi kan mødes lige i midten af alle vores små forskelle. Jeg vil bringe indtryk til udtryk og jeg vil se det kunstneriske sprog udvikle sig og vokse så vi kan styrke os på at kende verden og os selv i verden. En ting ved jeg med sikkerhed; der hvor jeg virkelig brænder igennem, er i kunsten! Når min passion får fuld fart og når inspirationen flyder! Og jeg elsker når dette og undervisning spiller sammen og jeg oplever at det lige netop er i kunstundervisningen at dette samspil opstår!

Projektbilleder

  • Projekt på Sjørring Skole
  • Legekunst