Deltag i KulturKANtens årsmøde 24. november

KulturKANten inviterer til årsmøde 
torsdag den 24. november kl 10-16 i Hadsund KulturCenter
 
– vi håber at se dig…

Mød Anders Morgenthaler

Læs KulturKANtens evaluering

KulturKAnten 2013-2016 lakker mod enden, og på årsmødet ser vi tilbage på de sidste 4 år og på resultaterne af aftalen. Hør om indsatserne inden for Land Art,Talentudvikling og Kultur & erhverv og tag anbefalingerne med videre, når vi sætter drømmene for Nordjyllands kulturliv til debat. 

Som indspark udefra har vi inviteret tegner, forfatter, filminstruktør og tv-vært Anders Morgenthaler, som pt. er aktuel med programserien Kunstnerens lærling. Med humor og vid vil han kvalificere debatten om, hvorfor kultur overhovedet er vigtig, hvad en visionær kulturpolitik kan – og ikke mindst, hvad der overhovedet er visionært.

Vi sætter med andre ord gang i debatten om, hvor vi er på vej hen med den nordjyske kulturpolitik og hvorfor. Til det har vi inviteret de kulturpolitikere der sammen med Slots- og Kulturstyrelsen netop nu arbejder med at gøre den næste kulturaftale færdig og repræsentanter fra det kulturliv, som skal få glæde af en ny kulturaftale. Vi vil gerne finde ud af, om de deler drømme, og hvordan de drømme kan omsættes til noget, som appellerer til kulturbrugerne – og også gerne til dem, der endnu ikke bruger kulturen… 

Dagen bliver selvfølgelig krydret med indslag og anbefalinger fra en række kulturprojekter KulturKANten har støttet eller samarbejdet med de sidste 4 år – og med en lækker frokost i Kulturcafeen…

Der er begrænsede pladser til årsmødet, så tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet

Du tilmelder dig her senest 16. november

Tilmelding til årsmødet er nødvendig (- også selvom du måske allerede har forhåndstilmeldt dig via Outlook.) Deltagelse er gratis, men der vil blive opkrævet et gebyr på 300 kr. ved udeblivelse uden afbud.

Land-Shape er KulturKANtens fyrtårnsprojekt - læs om det her

[supsystic-social-sharing id=”1″]