Er du kunstpioner?

Vil du gøre nutidskunsten til en del af din hverdag?

Brænder du for at iværksætte kulturelle projekter og vil du lære hvordan man taler om kunst, bygger udstillinger op og skriver formidlingstekster? Så har KUNSTHAL NORD det perfekte tilbud til dig. De har nemlig oprettet en ny uddannelse for nordjyske unge – KUNSTPIONERERNE. 
Derfor søger KUNSTHAL NORD nu unge, der vil lære at formidle, skabe opsigtsvækkende kunstevents og arrangere tre-dages kunstsatellitter i hele Nordjylland.

Kunstpionererne er en to-årig gratis deltidsuddannelse for 18-29 årige med start d. 10. september 2019. Deltagerne lærer at facilitere den nyeste kunst og opnå viden om formidling, fundraising samt idé- og projektudvikling. Undervisningen vil foregå i Kunsthal NORD, Aalborg, tirsdage og torsdage i tidsrummet fra 17-20.30.

Kunstpionererne vil blive undervist af topprofessionelle kunsthistorikere med speciale i samtidskunst og møde akademiuddannede billedkunstnere, der vil være deres mentorer i undervisningsforløbet. De unge skal lære at skabe udstillingsprojekter, udforme kreative platforme og producere formidlingsmateriale til deres egne projekter.

Læs mere om ansøgningskriterier, vision og undervisningsindhold på https://www.kunsthalnord.dk/kunstpionererne-(1).aspx og følg Kunstpionererne på Facebook.

Kunstpionererne er støttet af Det Obelske Familiefond, UMMK, Statens Kunstfond og KulturKANten.