Er du vores ny kulturaftale-koordinator?

Er det dig, der skal overtage Annas kontor, når hun, efter 8 år på posten som kulturaftale-koordinator, stopper 1. september?

KulturKANten søger pr. 1. september en ny koordinator

Koordinatoren er fysisk placeret i Aalborg Kommune, Sundheds- og Kulturforvaltningen og udfører fælles administrative funktioner og koordinering af KulturKANtens organisations forskellige led. Koordinatoren samarbejder med kulturkonsulenter i kommunerne, kulturinstitutioner i hele regionen, kunstnere og projektledere på indsatsområderne samt politikere og kulturchefer i hele regionen.

Konkret har koordinatoren følgende opgaver:

  • Sekretariatsfunktioner, herunder fremstilling af dagsordner og referater for administrativ og politisk styregruppe
  • Tovholder for kulturfagligt korps og kulturkonsulentnetværket
  • Udarbejdelse af ansøgnings- og afrapporteringsmateriale til puljer
  • Vejledning af ansøgere til puljer samt behandling af ansøgninger
  • Formidlings- og kommunikationsopgaver, herunder vedligeholdelse af hjemmeside, nyhedsbreve, facebooksider og -grupper samt implementering af instagram
  • Udarbejdelse af evalueringer
  • Tilrettelæggelse og afvikling af årsmøder og temadage
  • Kontakt til Slots- og Kulturstyrelsen og andre kulturaftaler
  • Gatekeeperfunktion

Vi forventer, at du har en akademisk uddannelse og erfaring i og interesse for sekretariatsfunktioner. Du skal kunne begå dig i en kompleks organisation, hvor andre er udviklere og arrangører, og du skal kunne holde balancen mellem kunstneriske/kulturelle interesser, “det sunde bureaukrati” og politiske interesser. Du kan facilitere netværk og er bevidst om facilitatorrollen, da du skal bygge bro til kommuner, regionen og institutioner og kunne få alle med i et betydningsfuldt og ligeværdigt samarbejde.
Du skal kunne skrive klart, hurtigt og effektivt, have et godt overblik, kunne læse et regnskab og evne at prioritere i en travl hverdag med mange opgaver. Du skal både kunne gå selv og være en værdifuld samarbejdspartner og teamplayer.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra arbejdet på en kulturinstitution, i en kulturforvaltning eller tilsvarende. Du skal have kendskab til administrative systemer som edoc, wordpress, emply og prisme eller hurtigt kunne lære det.

Der er ansøgningsfrist 27. juni 

Se hele stillingsopslaget og søg stillingen her

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Lis Rom Andersen
Formand for KulturKANtens administrativ styregruppe
Kulturchef i Aalborg Kommune
lis.rom@aalborg.dk
9931 4150