Kom med til KulturKANtens årsmøde 24. oktober

KulturKANten inviterer til årsmøde:

24. oktober 2017, Vendsyssel Teater, Hjørring

 – vi håber at se dig.

Programmet rummer bl.a. status og debat vedr. KulturKANtens tre indsatsområder, paneldebat, kunstnermøder med nogle af de kunstnere, som har modtaget støtte gennem KulturKANten, workshops og en keynotetale ved tegner, forfatter, filminstruktør og tv-vært Anders Morgenthaler. 

Du tilmelder dig her senest 18. okt. Tilmelding til årsmødet er nødvendig. Deltagelse er gratis
 
Program:
09.15-09.45: Ankomst og morgenbuffet i teatercaféen, foyer og øvrige interiør.
Musikalsk underholdning og videoperformance v. talenter støttet af Ud-over-kanten-puljen.
Gæsterne modtages i døren af repræsentanter fra værtskommunen.
09.45-10.05: Morgensang og velkomst, musiksalen
Involverende morgensang, v. Hjørring Musiske Skole
Officiel velkomst v. Mads Duedahl, formand for politisk styregruppe og Sven Bertelsen, formand for Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget, Hjørring Kommune
10.05-11.45:

Hvordan går det med KulturKANtens tre indsatsområder?
Status og debat.
Facilitator: Journalist og kulturskribent Anne Middelboe Christensen:

Kort oplæg fra de tre indsatsområder (3×10 min)
Børn, Unge og Talent; Kulturkaravanen og Kulturmødet giver en status og præsenterer én konkret udfordring fra projektgruppens arbejde, som årsmødedeltagerne senere skal hjælpe med input til.

Speeddating (15 min)
Årsmødedeltagerne tager stilling til og hjælper med input til udfordringerne fra de tre indsatsområder

Paneldebat (45 min)
Facilitatoren styrer en debat mellem årsmødedeltagere og et panel bestående af repræsentanter fra hver de af tre indsatsområder. Snakkene fra speeddating føres ind i debatten.

11.45-12.30

Grænserne flyttes nænsomt

Hold 1: Performanceworkshop v. danser Rikke Mapstone (20 min)
2018 søsættes et danseprojekt for skolebørn og lærere i Hjørring Kommune. Projektet udspringer af BMMK. Rikke Mapstone og en gruppe UCN-studerende inviterer deltagerne til at mærke på egen krop, hvad børn og lærere skal arbejde med.

Hold 2: BIBIANA Danmark – hele Danmarks BIBIANA (20 min)
BIBIANA Danmark er en non-profit forening, der arbejder for at inspirere og undervise børn i kunst og kultur samt at give børn en stemme og lære af deres kreative ideer. Danmarks første kunstskib M/S BIBIANA er blandt andet lastet med noget af verdens bedste illustrationskunst for børn. M/S BIBIANA har tidligere har gæstet flere nordjyske kommuner.

Efter 20 minutter skifter de to hold aktiviteter.

12.30-13.15:

Frokost i Teatercaféen Hos Uffe

Frokostbuffet anrettes i foyer. Spisning i musiksalen og rundt i teatret. Musikalsk underholdning v. talenter støttet af Ud-over-kanten-puljen.

13.15-14.15:

“Hvorfor er det vigtigt at gøre noget for kulturlivet i Nordjylland?”
Keynotespeaker Anders Morgenthaler

Hvorfor er kultur overhovedet vigtigt? Hvad er en visionær kulturpolitik? Og hvad er overhovedet visionært? KulturKANten har inviteret tegner, forfatter, filminstruktør og tv-vært Anders Morgenthaler til med humor og vid at sparke lidt til debatten om, hvor Nordjyllands kulturliv er på vej hen og hvorfor.

14.30-15.15:

Mød kunstnere KulturKANten har støttet:

Kunstværket RULE PINK
I 2012 skrev Michael Richardt det omfattende Kunstværk RULE PINK, hvor han med sin biologiske mor, tager rundt til de 37 byer hvori moderen har boet. Hvor langt er der fra tanke til udførelse, og er der i virkeligheden tale om en uendelig historie?

9½ år med Life-Boats
Life-Boats har været på deres Jomfrurejse, de har sejlet deres sidste tur som flagskib for europæisk kulturhovedstad Aarhus 2017 og nu er de for en stund tilbage i Aalborg. Billedkunstner Marit Benthe Norheim samler op på 9 1/2 års rejse og erfaringer med sit hovedværk og et af historiens første selvtransporterende kunstværker

15.15-15.30: Farvel-og-tak-kage
15.30-16.30:

Tilbud om guidet rundvisning på teatret.

Hvis du ønsker at deltage i den guidede rundvisning, bedes du sende din tilmelding til sfr@hjoerring.dk senest den 18. oktober.