Uanset om du søger Ud-over-KANten eller KAN-puljen, vil din ansøgning blive behandlet af det Kulturfaglige Korps og Sagsbehandlergruppen.

Det Kulturfaglige Korps består af ressourcepersoner inden for kulturområdets forskellige genrer, og sagsbehandlergruppen består af kulturkonsulenter.

Sagsbehandlergruppen sørger for, at ansøgningen lever op til de kriterier KulturKANtens politiske styregruppe har sat for puljerne, og det Kulturfaglige Korps laver en kunst-/kulturfaglig vurdering af projektets kvalitet.

Ansøgninger til KAN-puljen vil efterfølgende blive behandlet i KulturKANtens administrative og politiske styregrupper.

I det Kulturfaglige Korps sidder:

Maria Frey Sjøblom
Litteratur
Medlem af det Kulturfaglige Korps

Maria er områdeleder for litteraturformidling (herunder bl.a. Ordkraft) ved Aalborg Bibliotekerne. Maria sidder i også projektgruppen omkring Børn, unge og talent, i Kulturministeriets rådgivende udvalg i forhold til udviklingsstøtte til folkebiblioteker og PLC’er, Indstillingsudvalget bag Læsernes Bogpris (Berlingske og Danmarks Biblioteksforening).

Jørgen Bing
Scenekunst
Medlem af det Kulturfaglige Korps

Jørgen Bing er skuespiller, instruktør, dramatiker og underviser. Jørgen er uddannet på Skuespillerskolen v/ Aarhus Teater i 1984 og har siden 1992 været tilknyttet Vendsyssel Teater, bl.a. som leder 2000-2003. Jørgen sidder ligeledes i Vendsyssel Teaters dramaturgiat.

Portræt Rikke Ehlers Nilsson

Rikke Ehlers Nilsson
Billedkunst
Medlem af det Kulturfaglige Korps

Rikke er uddannet kunstner fra Det Fynske Kunstakademi. Derudover er hun formand for Nordjyllands Kunstnerværksted i Nordkraft, samt medlem af Akademiraadet, UKK (unge kunstnere og kunstformidlere) og suppleant i bestyrelsen for BKF Nord (Billedkunstnerisk Forbund). Hun driver også udstillingsstedet c4 projects i København og den nyopstartede udstillingsplatform f.eks. i Aalborg.

Christian Larsen
Musik
Medlem af det Kulturfaglige Korps

Christian Larsen er musiker, arrangør, underviser og kulturentreprenør. Han er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København (klarinettist/orkestermusiker) og på Aalborg Universitet (civilingeniør). Fastansat i Aalborg Symfoniorkester 1980-2003 og derudover freelance musiker og performer fra den klassiske genre til nutidig crossover. Christian har siden 2004 været kulturskoleleder i Hjørring.

CV

Signe Højmark
Billedkunst
Medlem af det Kulturfaglige Korps

Signe Højmark er uddannet billedkunstner og kunsthistoriker, og arbejder som både  konsulent og udøvende inden for kulturprojekter, billedkunst og udvikling af rekreative rum.

Signe stod i spidsen for KulturKANtens fyrtårnsprojekt LAND-SHAPE 2014-16. Her har hun stået for projektledelse, strategi og koordination af to internationale festivaler for Land Art i det nordjyske; kuratering og formidling samt afholdelsen af en international konkurrence for Land Art. Signe har siden 2018 været projektleder og kurator på udstillingsstedet Det Nordatlantiske Fyr i Hanstholm og er initiativtager bag den tilknyttede udstillingsprojekt Hanstholm Art Space, som er støttet af KulturKANten.
Med fokus på borgerindragende kunstprojekter i alle de nordjyske kommuner, har hun lagt stor vægt på det tværgående samarbejde mellem kommuner, kunstnere, borgere, institutioner og erhverv med øje for kunstens rolle som udviklingsdriver for samfundet.

Som selvstændig billedkunstner arbejder Signe især inden for integrerede udsmykninger og rumforløb.

Niels Fabæk
Foto og film
Medlem af det Kulturfaglige Korps

Niels Fabæk arbejder som fotograf og av-tekniker på Kunsten og er tilknyttet Kunsthal Nord som fotograf (still og video). Han er ligeledes tilknyttet billedbureauet Scanpix/Biofoto og udgiver og redaktør af Blixa Artzine.

Niels har tidligere arbejdet som lysdesigner på Aalborg Teater og Teater Nordkraft og som udstillingsdesigner for bl.a. Nordsømuseet, Vadehavscentret, Moesgård Museum og Skagen Odde Naturcenter.

Maria Hagstrup Clement

Maria Clement Hagstrup
Kulturarv
Medlem af det Kulturfaglige Korps

Museumsinspektør og kulturarvsvejleder på Vesthimmerlands Museum. Maria arbejder som formidlingsinspektør meget med projekt- og konceptudvikling og har bl.a. været ansvarlig for flere større projekter og samarbejder med AAU, nationale fonde, DR og TV2 Nord. Medskaber af Kulturarvsmåned Vesthimmerland og vant til at arbejde aktivt med bruger- og borgerinddragelse.

Niels Granvig
Musik
Medlem af det Kulturfaglige Korps

Niels Granvig er organist og kantor ved Thisted kirke og Kunstnerisk leder ved Thy Sangskole.

I sagsbehandlergruppen siddder:

Cathrine Gamst
Aalborg
Koordinator for KulturKANten – sagsbehandler
cathrine.gamst@aalborg.dk
9931 4174
2520 41 74

Louise Eltved Krogsgård
Brønderslev
Kulturkonsulent – sagsbehandler
Louise.Eltved.Krogsgaard@99454545.dk
9945 4758
2262 6128

Claus René Pedersen
Aalborg
Kulturkonsulent – sagsbehandler
Claus.Rene.Pedersen@Aalborg.dk
9931 4171
2099 4171