KulturKANtens afrapportering

Forside_slutevaluering

 

Læs KulturKANtens afrapportering her.

[supsystic-social-sharing id=”1″]

Ordet “afrapportering” har i sig selv en formel og måske lidt kedelig klang. Men det gælder ikke for denne afrapportering, den handler nemlig om KulturKANten 2013-2016. KulturKANten 2013-2016 har inden længe nået sin afslutning.

KulturKANten har i den forbindelse udarbejdet en afrapportering, som beretter om KulturKANtens resultater og nogle af de projekter, som KulturKANten i sin snart fireårige periode har støttet. Projekterne, der er blevet skabt i løbet af de snart fire år, afspejler en mangfoldighed af gode, spændende og kantede projekter, som er alt andet end kedelige!

KulturKANtens vision om at skabe møder, muligheder og mangfoldighed er blandt andet rodfæstet i, at alle mennesker skal sikres adgang til gode og varierede kulturtilbud uanset hvor i Danmark de bor. Kulturtilbuddene skal have kvalitet og de skal være forskellige. 

KulturKANten fik blandt andet sit navn, som en kommentar til det Udkantsdanmark, som udenforstående nogle gange omtaler Nordjylland som. Men det var også ud fra et ønske om at løfte kultur med kant! Og der er bestemt mere kant end udkant i Nordjyllands kulturliv – “Der er stadig liv i KulturKANten – der er stadig kulturliv i kanten.”