KulturKANtens formand gennem 8 år takker af

Mads Duedahl siger tak for det stærke samarbejde KulturKANten står for, noget som har inspireret ham til at forfølge posten som formand for Region Nordjylland

Mads Duedahl, rådmand for Kultur- og Sundhedsforvaltningen i Aalborg (et par uger endnu i hvert fald), har de sidste 8 år også haft fornøjelsen af at være KulturKANtens formand. Mads Duedahl siger selv, at det ikke skal være en hemmelighed, at de sidste 8 år med KulturKANtens regionale fokus har inspireret ham til at forfølge den rolle han efter nytår skal bestride, nemlig som formand for Region Nordjylland.

I den forbindelse sender Mads Duedahl en lille nytårshilsen, hvor han ser tilbage på sin tid med KulturKANten:

 

Kære kulturaktører, kommuner, nordjyske politikere – og alle nordjyder med et lille og stort hjerte for kulturen

I år takker jeg af efter 8 år som formand for KulturKANten – et arbejde der har beriget mig og min indsigt i den nordjyske ånd og sammenhængskræft på trods af store afstande. Det er netop det stærke samarbejde på tværs de 11 nordjyske kommuner der er så inspirerende. Men vi skal også huske, at det ikke kun er kommunerne, og det er noget der er særligt for den nordjyske kulturaftale, nemlig at Region Nordjylland også er en stærk partner og medspiller i aftalen. Jeg kommer naturligvis til at følge aftalen, om end jeg giver stafetten videre. Det har været en fornøjelse af opleve, hvordan vi over årerne har formået at bygge videre på de stærke samarbejdstraditioner der er i regionen, og hvordan vi vægter hinanden som ligebyrdige partnere.

Jeg ser KulturKANten som en vigtig faktor for udviklingen af kulturområdet i Nordjylland. De muligheder, vi har i kommunerne for igangsætning af udviklingsprojekter styrkes betydeligt ved, at vi går sammen omkring denne snart 20 årige kulturaftale. Det skaber store muligheder for gensidig inspiration. Og jeg vil sige jer mange tak for samarbejdet og jeg ønsker for alle at samarbejdet fortsætter i samme stærke kurs.

Glædelig jul og godt nytår! Vi ses der ude i regionen

Mads Duedahl

Formand for KulturKANten – den Nordjyske Kulturaftale – lidt endnu