KulturkaravaneNORD er klar til takeoff

Nu sker det snart! I uge 16 får Hjørring, som den første kommune, besøg af KulturkaravaneNORD, og der vil være et væld af aktiviteter arrangeret af De Nordjyske Biblioteker, PixlArt og Det Jyske Musikkonservatorium. Kulturkaravanen skal rundt til alle kommuner i Region Nordjylland tre gange i løbet af 2018-2020, hvor borgerne får mulighed for at opleve en række kulturtilbud lokalt, som man normalt skal rejse efter.

I år har vi arbejdet med temaet “Hverdagsglimt” som afsæt for alle aktiviteter, som bl.a. tæller Litteraturbingo, Pop-up koncerter, fotografi, Blackout Poetry, Den Nordjyske Sang og meget andet.  Vi lever i en tid, hvor vi laver selvfremstillinger af vores liv og deler dem med flest mulige i en virtuel verden bestående af digitale platforme og sociale medier. Men er det vores virkelige liv og verden, vi skildrer? Gennem musikken, litteraturen og fotokunsten vil vi skabe rum til at gå i dybden med hverdagen og dens mange facetter. Vi vil inddrage – skabe tid og rum til refleksion – og skabe noget værdifuldt at tage med videre. 

Find os inde på vores hjemmeside www.kulturkaravane.dk og på Facebook under KulturkaravaneNORDhvor du kan holde øje med vores program og se billeder fra vores tur rundt i det nordjyske. 

Disse uger er vi på tur: 

Uge 16 – Hjørring  

Uge 18 – Brønderslev

Uge 21 – Læsø

Uge 23 – Aalborg

Uge 24 – Frederikshavn

Uge 34 – Kulturmødet

Uge 36 – Mariagerfjord

Uge 37 – Vesthimmerland

Uge 38 – Rebild

Uge 39 – Thisted

Uge 40 – Morsø

Uge 41 – Aalborg

Uge 43 – Jammerbugt

 

Spørgsmål kan rettes til projektkoordinator Sofie Busse-Brouer, sbb@jammerbugt.dk