Kulturmødet 2020 er i gang!

KULTURMØDET 2020 HOLDER SAMTALEN I GANG 

Kunst og kultur er det, der samler os. Det er her vi mærker fællesskabet. Det, der giver os ilt til det indre liv. Med overskriften CULTURE MATTERS præsenterer Kulturmødet Mors 2020 et program, der sammen med en lang række af organisationer, medier og fonde tager temperaturen på aktuelle temaer i kulturlivet og ser fremad mod nye tendenser.

Kulturmødet bliver åbnet torsdag d. 20. august 2020 kl. 10.00 af kulturminister Joy Mogensen (S) sammen med borgmester i Morsø Kommune, Hans Ejner Bertelsen (V), og regionsrådsformand i Region Nordjylland, Ulla Astman (S). Det hele krydres med et frisk pust fra Limfjorden bragt direkte til dig gennem din skærm. 

Corona-krisen er også en kultur-krise, og derfor er det vigtigere end nogensinde, at vi debatterer og perspektiverer kunsten og kulturens potentialer og udfordringer. Og det er lige præcis det, som Kulturmødet 2020 byder på.

Kulturmødet streamer alle arrangementer live, og det er naturligvis gratis at se med. Det eneste, det kræver, er internetforbindelse og en mailadresse. Kulturmødet byder alle kulturelskere ind i deres digitale univers – sammen eller hver for sig – fra den 20.-22. august.

Fotograf: Per Bille

Nu kan du gå på opdagelse i hele programmet for det digitale Kulturmøde, som går i luften torsdag d. 20. august kl. 10.00. Glæd dig til mere end 80 samtaler, paneldebatter, kunstøjeblikke, podcasts og meget mere. Du kan bl.a. møde Søren Brostrøm, Per Fly, Maren Uthaug, Lise Rønne, Svend Brinkmann, Ingvar Cronhammer, Lars Sandahl Sørensen, Ane Cortzen, Kulturminister Joy Mogensen og Clement Kjersgaard

Find det fulde program her