Kulturkanten er den nordjyske Kulturregion, og vi arbejder bredt med at understøtte kunst og kultur i hele Nordjylland. Det betyder et stærkt partnerskab mellem alle 11 kommuner, regionen, og en lang række kulturaktører.

 

Kulturkanten forvalter 4-årige aftaler indgået mellem parterne og Ministeren, og vi står netop foran processen med inddragelse af mange partnere så vi kan få formuleret endnu en stærk kulturaftale for 2025-28.

 

Hvis det er dig der har mod på at arbejde med proces i en mangefacettet inddragelse, så er det dig vi har brug for i efteråret 2023. Vi forventer at du

 

  • Er stærk i proces
  • Kan agere i mange interesser
  • En habil og tydelig formidler
  • Analytisk og skarp til evaluering

 

Du skal være organiseret og kan assistere og agere i møder og workshops. Du skal hjælpe os med at samle op på viden og omdanne det til konkrete forslag, hvor dine analytiske og kommunikative evner skal komme i spil. Vi vil sammen tilrettelægge dit arbejde så det passer til dine kompetencer og ønsker, når vi har fundet det rette match.

Vi kan tilbyde en opgave med masser af muligheder for selvstændighed, et stærkt indblik i komplekse samskabelsesprocesser, og ikke mindst et indblik i arbejdet med kunsten og kulturen i hele Nordjylland.

 

Du får kontor i Danmarksgade 17, st. 9000 Aalborg

 

Her kommer du til at arbejde tæt sammen med Kulturkantens koordinator. Vi deler chef og kaffemaskiner med Kulturområdet i Aalborg Kommune, hvor vi også indgår i et kollegialt fællesskab. Vi har desuden en lignende tilknytning til kultur og fritids afdelingen i Vesthimmerlands Kommune, i Løgstør.

 

Læs meget mere om Kulturkanten på vores hjemmeside her, eller kontakt Soffia Snorradottir på kulturkanten@aalborg.dk eller 2520 4174

 

Hvem kan søge?

Vi søger praktikanter under uddannelse, men hvilken uddannelse du er tilknyttet har mindre betydning, end de kompetencer du kommer med og ønsker at udvikle på.

Send din ansøgning til:

 

Soffia Snorradottir

kulturkanten@aalborg.dk

 

Senest den 15. juni 2023