Puljen under indsatsområdet “Lære at være” hedder Kulturstarteren. Den er et enestående tilbud, som er sammensat specielt til nordjyske KULTURSTARTERE. Her kan unge mellem 14-25 år søge max 10.000 kr. til deres projekt. Puljen er en del af KulturKANtens ungeindsats UMMK (Unges Møde Med Kunsten), som du kan læse meget mere om på deres hjemmeside UMMK.dk.

Vi vil gerne sikre, at du kommer godt i gang med dit projekt, derfor har vi et mentorkorps, og projektet kan tildeles en mentor i op til 10 timer.

Du søger “Kulturstarteren” gennem UMMKs hjemmeside, hvor du også finder mere information om puljen og proceduren omkring ansøgning. 

FIND PULJEN HER

Mentorfunktionen

Kulturstarterens mentorfunktion vil først og fremmest være at hjælpe projektet godt på vej og sørge for at processen lykkes. En anden opgave for mentoren er at løfte det kunstneriske niveau. Måske er det lige det, der skal til, for at dit projekt kommer ud over rampen!

Du kan enten forespørge en af de kunstnere, der er oprettet i UMMKs kunstnerkatalog eller du kan skrive i din ansøgning, at du gerne vil have en mentor og ønsker hjælp til at vælge den rette.