Those Who Dig er en eksperimenterende kortfilm som undersøger den eksistentielle tematik. Filmen dykker ind i individet – og særligt individets endeløse forsøg på at finde en mening med tilværelsen.
Den rastløse søgen efter mening splitter individet i to: en person som beslutter hvad hans mål er og gør alt i sin magt for at finde hen dertil – og en person som lader livet gå sin gang og håber, at meningen blot kommer til ham. De to tilsyneladende forskellige tilgange vil uundgåeligt føre ham tilbage til hvor han startede.

 

Those Who DigThose Who DigThose Who DigThose Who DigThose Who Dig

Den 20. september 2017 var der screening af “Those Who Dig” på huset i Hasserisgade. Facebook-eventet: www.facebook.com/events/1511046735608384/

Eventbeskrivelsen: Du inviteres til at tage del i en unik oplevelse, hvor filmmediet bliver skubbet ud over sine traditionelle rammer. Der vil skabes en multidimensional oplevelse for publikum, ved at screene kortfilmen “Those Who Dig” imens lokale musikere skaber deres egne unikke soundtracks til filmen LIVE.

Publikum kan nyde to forskelligartede musikalske fortolkninger af filmen:
MARKER & HARTMANN (DK),
MYXIL (DK)
Det er første gang at kortfilmen bliver screenet af den eksperimenterende kunstnerduo KA&HA, Nele Kadastik (EE) og Jonas Hall (DK).

Those Who DigThose Who DigThose Who Dig