UMMK på Ungekulturens Topmøde 2018

UMMK deltager i år på Ungekulturens Topmøde i Ishøj med to af kulturstarterne fra projektet.  Unges Møde Med Kunsten – UMMK har til formål at sikre unges muligheder for at være aktive kulturbrugere og udøvere på egne præmisser. Kulturstarterordningen ønsker at hjælpe de unge på vej til at eksperimentere, udfolde sig og opbygge netværk uden for mange spilleregler, men med fokus på at kvalificere og højne de æstetiske processer.

De 2 unge kulturstartere, der begge er aktive kulturaktører og en del af UMMKs netværk, fortæller på Topmødet om deres drømme om at lave kunst og kulturprojekter. 

Topmødet er arrangeret af USKIK og vores Kulturaftale-kolleger i KulturMetropolen. På Ungekulturens Topmøde 2018 inspirerer og udvikler unge og kulturens beslutningstagere fra 13 kommuner nye ideer og konkrete projekter, som kan bidrage til at unge nemmere og billigere kan OPLEVE kultur, SKABE kultur og etablere FÆLLESSKABER omkring kultur. Gå på opdagelse i programmet her: https://bit.ly/2zLSd1S

Som en del af programmet afholdes workshops af bl.a. Roskilde Festival Experience, Ragnarock, Frontløberne, Tænketanken for ungekultur, Gammelgaard Kunstcenter, Vognporten, Ung energi, Roskilde Ungeudvalget, J.F. Willumsen Museum, Frederikssund Musikskole, Ungdomsbureauet, Gimle, INSP, Magnus – ung, ambitiøs kunstner og mange flere….

Gå på opdagelse i Galleri Ungdomskultur, hvor store og små ungeprojekter udstiller og fortæller om deres erfaringer og muligheder, de tilbyder. Mød Ungdomsbureauet – Rappolitics – Ordskælv – De unge Skaber – Mere Monitor – Rollespilsfabrikken – Snabslanten – Ung Energi – Parkour Roskilde – We don’t give a Fox – Studenternetværket Roskilde – Åben Dans – INSP! – NAU – Roskilde Ungeudvalget eller tag med på Rundvisning på Ragnarock, Hal 12 og Makerspace

Topmødet foregår på RAGNAROCK, der er placeret midt inde i Musicon Bydelen.