Up-coming kunst i Aalborg

Ud-over-KANten-puljen støtter Art Room 1000Fryds forårsprogram

Art Room 1000fryd er en eksperimenterende udstillingsplatform på første-etagen i det legendariske kulturhus, 1000fryd, som havde sin officielle åbning i efteråret 2017. Efter et halvt års pause, er rummet med KulturKantens støtte vendt tilbage med et stærkt program for foråret 2019.

De første tre kunstnere, der præsenteres, er Sabine Wedege, Liv Moeslund Ahlgren og Thu Trang Eva Ha, som hver især er parate med nogle spændende udstillingsprojekter for den kommende måned. Der vil løbende blive opdateret med praktiske oplysninger, nye udstillinger og performances på Facebook

Fra 12. februar kan man opleve Liv Moeslund Ahlgrens udstilling Mellem lys og lys (Between light and light) et fotografisk projekt, som italesætter fotografiets tidslige aspekt. Ahlgrens sorthvide fotografier er skabt på en måde, så de har bibeholdt deres lysfølsomhed, hvilket betyder de langsomt vil forsvinde i løbet af udstillingsperioden.

Liv Moeslund Ahlgren (f. 1994, Aarhus) arbejder primært med analogt fotografi i sort-hvid; derudover også video, glas, byggeskum, keramik og beton. Hun er medstifter af Photographic Plate Project.

Fernisering: Tirsdag d. 12. februar, kl. 17 | Facebook event

19.-21. februar udstiller Thu Trang Eva Ha, en kunstner som arbejder tværmedialt med virtual reality, lydkunst, performance m.m.

Fernisering: Tirsdag d. 19. februar, kl. 17 | Facebook event