Vil du bidrage til Kulturmødet 2020?

SKAL DU VÆRE MED I 2020?

Kulturmødet Mors samler hvert år kunstnere, kulturinstitutioner, politikere, mediefolk, fonde og nysgerrige borgere i alle aldre for at sætte kulturen øverst på dagsordenen og kvalificere samtalen om kunstens og kulturens rolle i vores samfund. 

Det der i 2013 startede med 6.000 deltagere, er i dag én af Danmarks største kulturbegivenheder med mere end 30.000 deltagere og 550 arrangementer fordelt på 20 scener. 

CULTURE MATTERS er overskriften for Kulturmødet 2020. Med afsæt i overskriften præsenteres et aktuelt og inviterende program, der bliver udfoldet gennem en række programspor, som offentliggøres den 17. februar 2020.

Skal du eller din organisation være del af Kulturmødet 2020? Så send din ansøgning til Kulturmødet inden den 11. marts 2020.

Kulturmødet 2018. Fotograf: Per Bille
Kulturmødet 2018. Fotograf: Per Bille

Book standplads på Kulturmødet

En standplads giver mulighed for at præsentere din organisation under hele Kulturmødet. Standpladserne er beliggende på Munkegade, som er en central vej på Kulturmødet. En standplads kan være udstillingsvindue for din organisation, din egen lille debatscene eller som socialt mødested. Omdrejningspunktet skal stadigvæk være kunst og kultur. 

Læs mere på Kulturmødets hjemmeside

Kutlurmødet 2018. Fotograf: Per Bille
Kulturmødet 2018. Fotograf: Per Bille

Bliv frivillig på Kulturmødet

Er du med på at skabe en folkefest på Mors i den sidste weekend i August? Vil du være en del af et fællesskab, der får enderne til at mødes? Så skal du være frivillig på Kulturmødet!

Kulturmødet afholdes i år for ottende gang og det bliver bedre, større og sjovere end nogensinde før! Ligesom de foregående år er Kulturmødet afhængige af den hjælp, som frivillige bidrager med, og derfor har vi brug for dig!

Er du nysgerrig og gerne vil vide mere, så tag fat på frivilligkoordinator Cecilie Sjørup Fisker på csf@kulturmodet.dk

Kulturmødet Mors logo