Webinar om ny kulturaftale for Nordjylland

Er du nordjysk kulturaktør? Så er vi interesserede i at høre dine input til vores indsatsområder til den kommende kulturaftale 2021-24.

Nordjyllands kulturaftale vil hermed gerne invitere dig til vores arrangement “Webinar om ny kulturaftale for Nordjylland” som vi afholder 1. oktober 2020.

Vi blev som bekendt desværre nødt til at aflyse det planlagte arrangement tirsdag den 15. september grundet COVID-19. Det er vi ærgerlige over, men vi har fluks udviklet et nyt digitalt format, hvor I kan komme til orde, og være med til at udvikle idéer til kulturprojekter under overskriften KulturKANten 2021-2024.

Det kommer til at foregå på følgende måde:
Først inviterer vi til et webinar, hvor vi præsenterer visionen for den nye kulturaftale og de tre indsatsområder. Som del af webinaret bliver I inviteret til at byde ind med idéer til projekter, som kan realiseres under indsatsområderne.

For at flest muligt har mulighed for at deltage afholder vi webinaret to gange:

Torsdag den 1. oktober klokken 16.00 – 17.00 &
Fredag den 2. oktober klokken 9.00 – 10.00

I melder jer til arrangementet 1. oktober via linket nederst. Et par dage før modtager I en mail med link til webinaret.

Efter webinaret bearbejder vi jeres ideer og samler dem i temaer. Vi lægger dem herefter op på en hjemmeside, og I bliver inviteret til at kommentere og kvalificere dem. Vi samler til sidst de mange gode ideer i et katalog, som kan fungere som afsæt for en masse spændende projekter der kan skabes i regi af den nye kulturaftale!

Vi håber meget, at se jer alle online! Her kan coronaen ikke stoppe os fra at mødes.

Du kan tilmelde dig ved at trykke her.