Møde mellem to unge komponister og en lokal producer – med udgangspunkt i den fælles historie mellem Wakayama provinsen i Japan og Frederikshavn, Nordjylland. Projektet handler om at afprøve talenter og skabe møde på tværs af landegrænser. Det er en udløber af det talentarbejde, som er skabt gennem Lydkanten – en regional sangskriverplatform, skabt i Det Musiske Hus i Frederikshavn.
Frederikshavn har en relation til Wakayama-ken i Japan gennem en begivenhed fra 1957, hvor en frederikshavnsk sømand forgæves forsøgte at redde en japansk fisker. I sangskrivermødet blev et af de nordjyske sangskrivertalenter sat sammen med et ungt japansk talent. Deres benspænd var at de skulle skrive sammen – med udgangspunkt i begivenheden fra 1957. Og de skulle gøre det i samarbejde med en nordjysk producer. De mødtes i Danmark, hvor de var sammen en uge. Resultatet var sangen “When Oceans Collide”. Kompositionen blev opført til urpremieren 10. juni 2017.

When Oceans Collide er skrevet og opført af:
Madoka Onoda: klaver, guitarlele, sang
Christine Smed Aggerholm: Sang
Jesper Sidelmann: Producer

Hør sangen her:

https://open.spotify.com/track/7fYsusmrGW4NiGEsnmqVJj

WhenOceansCollideCOVERMadoka composingChristine and Jesper in studio finishing songMadoka at local museumMadoka and mayor Birgit Hansen