Projektet YOUniverse var et kæmpe kulturevent, som hovedsagligt var en stor kunst/maleri-udstilling, men med respekt for andre kunstformer som musik, fotografi og streetart. Hovedkunstnere var de 12 kunstnere fra Street Station, ud over dette deltog unge kunstnere fra hele landet. De deltagende kunstnere fortolkede værker fra kulturkanonen, som var en bærende del af udstillingen. Derudover var der live-musik, live-paint og rap battle til ferniseringen.

YOUniverse

Udstillingen er en mulighed for unge kunstnere/den nye generation at komme med deres syn/holdning på dansk-kultur, da det er et kæmpe fokus i dagens Danmark, og der er brug for at høre deres mening, da det er den bærende fremtid og en gruppe, som normalt ikke får allermest taletid, når det handler om samfundet.

Dit univers/ at lade andre komme ind og se det. I den sammenhæng har vi brugt det som overskriften til eventbeskrivelsen;
“Velkommen til YOUniverse!
-Dit univers, din kultur.”

Temaet for hele eventet er dansk kultur, og HVAD dansk kultur egentlig er for den enkelte kunstner og for resten af Danmark. Vores regering har med vores “kultur kanon” allerede besluttet, hvad dansk kultur er og med det, som der nu sker rundt omkring i verden, mener vi det er vigtigt at se, hvad den nye generation har at byde på – vi vil se, hvad dansk kultur er for dem og vise, hvad den er for os.

Se projektets Facebookside her