Hvis du har overordnede spørgsmål til KulturKANten, er du altid velkommen til at  kontakte sekretariatet på 9931 4174 eller skrive til kulturKANten@aalborg.dk

KulturKANtens organisation – hvem er hvem?

Herunder kan du se KulturKANtens organisation og klikke dig videre til information om, hvem der sidder i de enkelte grupper, og hvilke opgaver de varetager.

KulturKAnten er en aftale der er indgået mellem Region Nordjylland, alle 11 nordjyske kommuner, og Slots og Kulturstyrelsen. KulturKANten er én ud af i alt 12 aftaler Slots og Kulturstyrelsen har indgået med forskelligt organiserede regioner rundt omkring i Danmark. Find mere information herom på styrelsens hjemmeside.

KulturKANten er finansieret delvist af staten, kommunerne og regionen, og administrerer puljemidler der er klart defineret i aftalens indhold. Aftalen fornyes hvert 4. år. Du kan læse om kulturaftalen 2021-24 her og ved at klikke rundt på sidens indhold.

Organisering

KulturKANten er organiseret ved en koordinator (sekretariatet) og tre projektgrupper der arbejder for formidling og administrering af de tre puljer. Projektgrupperne er sammensat bredt af kulturkonsulenter i kommunerne og regionen, samt sekretariatet for kulturKANten. Læs mere om projektgruppernes arbejde her.

Se projektgrupperne her:

Projektgrupperne indstiller til en administrativ styregruppe, som består af fagchefer og konsulenter fra alle 11 nordjyske kommuner samt regionen. Se den administrative styregruppe her.

Den administrative styregruppe indstiller til den politiske styregruppe som har beslutningskompetencen. Se den politiske styregruppe her.

Generel kontakt

Sekretariatet

Kulturkonsulenterne

Klik her for at læse kulturkanten.dk’s privatlivspolitik