Inge Tranter

  • Dagtilbud
  • Grundskole
  • Unge 15+

Grafiker og huskunstner på Kunsten i Aalborg. Eksperimenterende, procesbaseret tilgang med erfaring i mange kunstteknikker og materialer.

Læs mere

Hvem er jeg?

Jeg arbejder til daglig som huskunstner på Kunsten Museum of Modern Art i Aalborg, hvor jeg skaber kreative forløb inspireret af de udstillede samtidskunstneres ideer og teknikker.

Jeg er uddannet grafiker fra University of Cape Town i Sydafrika og Royal College of Art i London og besidder derfor en omfattende viden om forskellige trykteknikker - herunder højtryk som linoleumssnit , plantryk såsom litografi og monotypi samt dybtryk såsom radering og teknikker som colografi, hvor man anvender materialer som pap eller mælkekartoner, som kan tilpasses både dybtryk og højtryk - eller som en kombination af begge dele.

Jeg har gennem mit arbejde med udvikling af forløb på museet desuden opnået en bred erfaring med et hav af forskellige teknikker og materialer brugt af andre kunstnere i deres virke: marmorering, maleri, skraldekunst, papirblomster, lerværker, støbning - you name it. 

Jeg har tillige udviklet et populært croquisforløb på museet, som er velbesøgt af såvel nysgerrige samt garvede tegnere.

Min tilgang er altid eksperimenterende og procesbaseret. For mig er rejsen vigtigere end målet. Produktet er mindre væsentligt end dé opdagelser, som man gør undervejs - naturligvis uden at produkterne skuffer. 

Gårdbovej 6
9982 Ålbæk

Hvad kan jeg tilbyde

Jeg har arbejdet med formidling af kunst till alle aldersgrupper i snart 20 år og har meget bred erfaring af både teknikker og materialer. Mit fokus er altid på samarbejde, fordybelse og proces.

Projektbilleder