Lise Andersen

  • Grundskole

jeg er forfatter og skriver for både børn og voksne, har skrevet mere end 30 titler. Det er så super at få børn til at skrive!

Læs mere

Hvem er jeg?

Skriver mest for voksne, men har skrevet for børn og skriver også for unge. Jeg har rejst en del og trækker på de oplevelser, jeg har haft, bl.a. i trilogien fra Grønland og børnebøgerne fra Yemen... jeg har boet og arbejdet begge steder. Men der er også bøger herfra. Man behøver jo ikke rejse ud for at finde stof! Jeg debuterede i 1991.. se min hjemmeside for titler og emner. Det er sjovt at få børn til at skrive - både opgaver de har fået (af mig) men også at de skriver om ting, de selv finder på. Jeg kommer med et oplæg og ideer til, hvordan det kan gribes an - de skriver. Det er dem, der er forfattere for en dag! Og det er sjovt ... det er derfor jeg bliver ved. Der er altid en lærer med. Bagefter, når de har skrevet, er der ofte nogle, der gerne vil læse op. Og er der tid og stemning for det, kan der også blive feed back.

bryggervænget 7
9430 vadum

Hvad kan jeg tilbyde

At de bruger fantasien til at fortælle (skrive) historier. Jeg har nævnt det mere detaljeret tidligere. Men der er ikke noget bedre end at se en flok flok unger, der skriver og skriver og næsten ikke kan holde op ... der kan være enkelte, der skal hjælpes igang. Derfor er det også vigtigt, at deres lærer er med i undervisningen. Jeg kommer som nævnt med nogle ideer til, hvordan historien kan gøres spændende/bedre - inden de går igang, og hvis vi tager feed back bagefter. Oftest har jeg undervist fra 6.klasse og op...