Marie Hjørnet Nielsen

  • Dagtilbud
  • Grundskole
  • Unge 15+

Jeg brænder for at skabe begejstring for ord og fortællinger ved at give børnene mulighed for at udtrykke deres historier gennem ordlege.

Læs mere

Hvem er jeg?

Gennem legende undersøgelser af materialer og sansninger skaber jeg et rum, hvor børnene kan lade sig inspirere til at udtrykke deres egne idéer og historier. Vi er ligeglade med stavning og ’korrekt’ dansk, her er det sprogets rytme, musikalitet, fortællende, poetiske udtryk som betyder noget. Vi skal udforske ordene på alle tænkelige måder: for eksempel ved at skabe ordkunst ud af plastikposer, kollager ud af kasserede biblioteksbøger eller finde på trylleformularer. Jeg har været med i BMMK i et par år efterhånden og været vidt omkring til nordjyske skoler og biblioteker og lave alle mulige finurlige forløb. Jeg kommer oprindeligt fra Aarhus, hvor jeg har studeret litteraturhistorie og skrivekunst, og så har jeg været ansat som kulturfagslærer i KulturRummet i Thisted og har familie og sommerhus i nærheden af Vester Thorup, så jeg kommer ofte på de kanter. Jeg glæder mig altid til at komme ud i det nordjyske landskab og møde endnu flere glade børn og deres voksne.

A.h. wingesvej 9, 1.tv.
8200 Aarhus N

Hvad kan jeg tilbyde

Mit ønske er at stimulere børnenes fantasi og sprogglæde gennem ordlege, kreative skriveøvelser, samtaler og fantastiske fortællinger. Børnene vil opleve, hvordan skrivningen skærper deres sanser, og hvordan de, på en kunstnerisk måde, kan udtrykke deres følelser og tanker.

Projektbilleder