Sara Sandahl

  • Unge 15+
  • Dagtilbud
  • Grundskole

Jeg elsker når sanserne vækker kreativitet til live, for så oplever jeg nemlig verden på en helt ny måde! Det er det bedste! Kender du det?

Læs mere

Hvem er jeg?

Jeg bor i Thy - Klitmøller, hvor jeg som kunstner især elsker at fordybe mig i processer, der vækker min opmærksomhed, skærper mine sanser og mit syn på verden omkring mig! Jeg er især optaget af det, der kan fange min opmærksomhed på en naturlig måde. Det bliver ofte et skaberrum, hvor jeg glemmer alt andet og kun er til stede i processen af det jeg er optaget af. Pludselig er hele døgnet gået i ren begejstring over, en flot farve? en overraskende lyd på et nyt instrument? at fotografere en blinkende stjernehimmel? redigere en film? eller bare male rigtig mange malerier. Jeg elsker når processen er stærk. En magnet, der tænder alles nysgerrighed for det vi nu skal til at skabe sammen.- Og intet er bedre end når et pædagogisk kunstprojekt emmer af denne skaberkraft fra børn og voksne! Jeg brænder for at arbejde med børn og jeg tror på, at vi med skabende kreativitet kan opnå et fælles oplevelsesrum, hvor alle er velkomne og hvor vi kan mødes lige i midten af alle vores små og store forskelligheder. Jeg vil bringe indtryk til udtryk og jeg vil se det kunstneriske sprog udvikle sig og vokse så vi alle kan styrke os på at kende verden og os selv i verden. En ting ved jeg med sikkerhed; der hvor jeg virkelig brænder igennem, er i kunsten! Når min passion får fuld fart og når inspirationen flyder! Og jeg elsker når dette og undervisning spiller sammen. Derfor er kunstpædagogikken så vigtig for mig og mit virke som kunstformidler.

Ørhagevej 38, Klitmøller
7700 Thisted

Hvad kan jeg tilbyde

Mine kunstprojekter for børn bærer præg af fordybelse og leg. Jeg vægter fantasien højt og jeg har sans for at tilpasse forløb for alderstrin og rammer rundt om en hverdag i dagtilbud og på skoler. Jeg har efterhånden lavet mange forløb som kunstner i BMMK, og noget jeg altid har med mig i mine projekter er at processen er stærk. En magnet, der tænder alles nysgerrighed for det vi nu skal til at skabe sammen. - Og intet er bedre end når et kunstprojekt emmer af denne skaberkraft både fra børn og voksne! For mig er fortælling et vigtigt element for at skabe et fælles udgangspunkt og oplevelsesrum for et forløb. Jeg har med min uddannelse som lærer sans for at formidle og jeg elsker at skabe et rum, hvor vi sanser og oplever verden på en helt ny og spændende måde. Samarbejdet med lærere og pædagoger er også en vigtig del af et projekt. Vi mødes og sammen kan vi drømme højt om, hvad vi ønsker os for et forløb på jeres skole, børnehave, mm.

Projektbilleder