logo - sundhedssang

 

Vi sætter fokus på Sundhedssang.

Vær med til at sætte fokus på de effekter, der ligger gemt i sangen.
Glæden, fællesskabet og kreativiteten kender vi alle til, men neden under disse åbenlyse grunde til at udfolde sangen, ligger der sundhedseffekter med stort potentiale.

Torsdag d. 31. august kalder vi på alle jer, som er nysgerrige på, hvordan sang og det at synge kan bruges aktivt og konstruktivt i et sundhedsperspektiv. Her inviteres der til faglig konference om Sundhedssang med super dygtige og inspirerende indlægsholdere.

 

Du kan se det fulde program for konferencen her

Vi samarbejder tæt med Thisted Kommunes Sundhed, Kultur og Fritidsforvaltning – hvor der er stor interesse og fokus på hvordan kultur kan bruges ind i en sundhedsoptik.


Sundhedssang falder derfor meget naturlig ind i den proces som Thisted Kommune arbejder i omkring en ny sundhedsstrategi.

Dette samarbejde betyder også at vi kan formidle konference ud til institutioner og personaler og nå længere ud end ellers.

Desuden samarbejder vi med andre Sangkraftcentre i Nordjylland, bl.a. Sangkraft Hjørring og her er vidensdeling og sparring to særlige områder, hvor vi begge har gavn af at samarbejde.

Sidst men ikke mindst samarbejder vi meget tæt med Sangens Hus i Herning om projektet og det betyder at vi kan understøtte hinandens arbejder og at konferencen får en endnu større volumen.

 

Støtten fra Kulturkanten har længe før selve konferencens afvikling gjort en positiv forskel og bare i processen op til konferencen har der været gode konstruktive samtale på tværs af aktører, institutioner og foreninger.

Derfor ser vi positivt og spændt frem til konferencen og håber at både patientforeninger, fagpersonaler, ledere fra kommunale og private institutioner og interesseorganisationer vil møde op til konferencen - så vi kan skabe nye og gode aktiviteter og tilbud til borgere samt støtte opkvalificering og viden indenfor sundhedssang.