*|MC:SUBJECT|*
Se e-mail i din browser

Kulturkantens nyhedsbrev er tilbage!


Synes du også, det er længe siden sidst? Så læs videre og få et overblik over:

1. Kommende begivenheder
2. Nordjyske Fortællinger
3. Sund Med Kultur
4. Lære at Være
5. Status fra sekretariatet

Vi ønsker alle en god sommer. Kulturkanten kører på lavt blus i juli. Vi ses i august!

 
Kommende begivenheder

Nordjyske Fortællinger


Indsatsområdet Nordjyske Fortællinger sætter fokus på det stedsspecifikke og det, der samler os som mennesker - særligt i et regionalt fællesskab.
værk og foto af Oskar Koliander

Samtidskunst i særklasse


I det nordligste Nordjylland, har to unge kvinder slået sig ned med den uafhængige samtidskunstplatform SKAL Contemporary. Kulturkanten har støttet deres vision mere end én gang.
Læs mere om SKAL Contemporary
Sund med Kultur

Indsatsområdet Sund Med Kultur arbejder på at stimulere til innovativ og aktiv brug af kunst og kultur i sundhedsfremme. Det er sket gennem to puljer: Signaturpuljen og "den lille pulje" til kunstnere og mindre kulturaktører, der gerne vil afsøge feltet.

KunstSundLab


Kulturkanten er i gang med at lave en stor opsamling af de kollektive erfaringer de mange støttede projekter har budt ind med. Det bliver til en række anbefalinger og katalog til inspiration for kommende- aktører i feltet.
Følg med og lad jer inspirere på KunstSundLab

Fod på Gulv arbejder med tilpasset folkedans med det sigte, at forbedre deltagernes mentale trivsel såvel som fysiske helbred. Projektet har fundet signifikante posistive resultater på forbedringen af trivsel særligt blandt deres unge målgruppe - resultaterne og oplevelserne taler for dem selv, og vi har samlet lidt lækker viden til dig her.

BONUS: Fod På Gulv blev indstillet til til LIVSVÆRKFONDENS pris, og kunne gå hjem fra Folkemødet med en flot 2. plads!

Se fortællinger fra projektet i udvalgte film her
Se de flotte resultater og find forskningsrapporten her

Lære at Være


Lære at Være er vores børne- og ungeindsats. Herfra har vi uddelt puljen "Lære at Være" med fokus på talentudvikling og miljøopdyrkning, ligesom vi har Børns Møde Med Kunsten, Unges Møde med Kunsten, Kulturstarterpuljen og IVÆRK.

Projekt FRIMOD handler om kunstens potentiale i det fritidspædagogiske rum. Her kommer kunstnerduoer ud i SFO'er og samarbejder med pædagogerne for at finde nye måder at arbejde med børns trivsel og fællesskaber.

Der er afsluttende konference i Viborg d. 18. november, så sæt kryds i kalenderen!

 
Læs mere om FRIMOD

Glæd jer til tre dage med børnekultur på Børnenes Kulturmøde! Det sker på Kulturfjorden samtidig med det øvrige Kulturmøde d. 22.-24. august i Nykøbing Mors. Det er selvfølgelig åbent for alle og gratis at deltage i, ligesom resten af Kulturmødet.

I år holder vi også Børnekulturens Topmøde - fredag kl. 14-15 i Cirkusteltet.

 
Følg med i Børnenes Kulturmøde
Kom til afslutningsfest for IVÆRK! Det bliver en dag fuld af workshops, kunst, happenings og ikke mindst rød løber - temaet bliver nemlig (kunst)galla! 

Tid: Lørdag d. 28. september
Sted: Morsø Gymnasium & Ungehuset Ung Kult
 
Se RECAPs facebook-begivenhed
Kort om Kulturkanten
Hvem er det nu lige vi er i Kulturkanten?
Klik på billedet og få det fulde overblik over Kulturkantens partnere, hvordan vi er organiseret og få sat ansigt på sekretariatet.
En ting er Kulturkanten - men hvad er det nu kulturaftalen er?
Hvert fjerde fornyr partnerne i Kulturkanten "aftalen" - og vi arbejder nu med kulturaftale 2021-24. Klik på billedet og lær mere, eller få et overblik herunder.

Nyhedsbreve fra UMMK og BMMK


Vil du gerne endnu mere i dybden om alt vores børne- og ungekulturelle arbejde?
Så har vi oprettet målrettede nyhedsbreve fra både BMMK og UMMK.

Skriv dig op herunder
Status

Kulturkantens kulturaftale 2021-24 er så småt på vej ind i opsamlings og afslutningsfasen. Det betyder at vi har en masse spændende at fortælle, en masse begivenheder at annoncere og forhåbentlig en ny aftale vi snart kan løfte sløret for! Vi er glade for at I vil læse med! Afmeld/opdater eller tilmeld jer vores mere målrettede nyhedsbreve hvis du gerne vil dykke dybt ned i kunst og kultur for børn og unge.

Vi ses! - Sekretariatet

Løbende evalueringer

Vi evaluerer og samler op løbende - og du kan følge med her, hvis du er interesseret i et indblik af udvalgte erfaringer og projekteksempler

Gå til evaleuringer
Facebook
Instagram
Website

Danmarksgade 17, st
9000 Aalborg
/
Torvegade 15
9670 Løgstør

 

Ønsker du at opdatere dine indstillinger?

Opdatering af indstillinger eller afmeld nyhedsbrev.

Mangler du at tilmelde dig et eller alle af vores nyhedsbreve?

 • Kulturkanten

  Vil du holdes ajour om puljeåbninger, netværksmøder og andre tiltag fra Kulturkanten? Og vil du i grove træk gerne vide hvad der sker i indsatsområderne?

  Vi dykker løbende ned i udvalgte projekteksempler, og deler viden, evalueringer og opsamlinger fra indsatsområderne og vores overordnede begivenheder og tiltag.

  Skriv dig op her!
 • Unges Møde Med Kunsten

  Er du ung kulturel iværksætter og vil du gerne vide hvad vi tilbyder og hvad andre unge går og laver?

  Nyhedsbrevet er for dig som er ung kulturel iværksætter, eller dig der arbejder med unge kunst og kulturskabere - her kan I holde jer ajour om netværksarrangementer, om tiltag og begivenheder, puljeåbninger og meget mere.

  Skriv dig op her!
 • Børns Møde Med Kunsten

  Er du interesseret i arbejdet med børn, unge, vores ordning og alt den vide vi akkumulerer? Vil du gerne være ajour om puljeåbninger, initiativer, netværksmøder og meget mere?

  Nyhedsbrevet er for dig, der er kunstner og aktør, arbejder i og med dagtilbud, skole og fritid, eller på anden vis arbejder med kunst, kultur og æstetiske læringsprocesser for børn

  Skriv dig op her!