Akademisk praktikant med analytisk talent til Kulturkanten

Vi står et sted i vores aftale (se ”hvem er vi”), hvor der skal skrues op for evalueringer, analyser og datakortlægning. Det handler primært om opsamling på en masse allerede indsamlet viden, som beror på både kvalitativ og kvantitative data. Så det er vigtigt at du har et skarpt hoved, og kan arbejde selvstændigt og hjælpe os med at få sat struktur på det hele.

 

Du skal ikke skrive lange rapporter, men hjælpe os med, at finde frem til pointerne i al den viden vi hen over 4 år har indsamlet, så vi kan visualisere og systematisere. Hvordan formidlingen skal tage sig ud, finder vi ud af sammen.

 

Dertil kommer en række ad hoc-opgaver, som primært vil være i forbindelse med afslutningen på vores aftaleperiode, hvor du vil få indblik i det at arbejde i en offentligt forvaltet enhed, kommunikationsopgaver, proces og naturligvis evaluering og analyse. Du vil få ret stor indflydelse på din hverdag, og du er langt hen ad vejen med til selv at formulere dine opgaver.

 

Dig:

Det er et plus hvis du har en forståelse for kulturlivet og dets præmisser, men samfundskundskab kan også gøre det. Vi forestiller os at du er sociologi/antropologi studerende, fra samfundsvidenskaberne eller lignende. Du er interesseret i analyse og datakortlægning, og du trives i at sætte ting i system. Du formår at omsætte komplekst materiale til et letforståeligt sprog.

 

Hvem er vi?

Vi er Kulturkanten – den nordjyske Kulturaftale. Det betyder at vi sammen med de 11 nordjyske kommuner og Region Nordjylland understøtter kunsten og kulturen bredt, primært med puljer, men også med egne initiativer og projekter. Vi arbejder i denne aftaleperiode med tre indsatsområder; Lære at Være (børn og unge), Sund med Kultur og Nordjyske Fortællinger – læs mere om hvad og hvordan her på siden. Dine arbejdsområder vil primært være indenfor Lære at Være og Nordjyske Fortællinger.

 

Kulturkanten er en offentlig enhed der er politisk ledet, med afsæt i den 4-årige aftale, administreres vi gennem to styregrupper; administrativ styregruppe og politisk styregruppe. Begge styregrupper har repræsentanter fra alle de nordjyske kommuner samt Region Nordjylland. Se mere om organiseringen under om os.

 

Til daglig sidder vi to medarbejdere på fuld på tid samt et par projektmedarbejdere, henholdsvis i Aalborg og Løgstør.

 

Din daglige base vil være i Aalborg, men mobilitet er altid et plus.

 

Du skal kunne starte primo september 2024.

 

Interesseret?

Så kontakt koordinator Soffia Snorradottir: soffia.snorradottir@aalborg.dk / 2520 4174

 

Eller send en kort motiveret ansøgning sammen med dit CV til samme mail

Frist 15/6 2024 - løbende samtaler

Frist 15/6 2024 - løbende samtaler